Culiță Sterp intervine în scandalul dintre Florin Salam și Jador! S-a dus glonț la „Regele Manelelor” și a spus lucrurilor pe nume

Culiță Sterp intervine în scandalul dintre Florin Salam și Jador! S-a dus glonț la „Regele Manelelor” și a spus lucrurilor pe nume © Instagram

Culiță Sterp nu a rămas indiferent în scandalul momentului din lumea manelelor! Îndrăgitul cântăreț, care se cunoaște bine atât cu Florin Salam cât și cu Jador, a intervenit între cei doi și a avut o părere foarte clară. Ba chiar s-a dus direct la studioul „Regelui Manelelor” pentru a spune lucrurilor pe lume!

Recent, Florin Salam a făcut afirmații destul de dure la adresa noii generații de maneliști, despre care spune că au atins succesul mult prea repede. „Regele” este de părere că mulți dintre acești artiști care ajung în top peste noapte sunt cam aroganți și că îi pică prost să vadă așa un succes, atunci când el a muncit ani de zile să ajungă unde este.

Drept răspuns, Jador, vizat direct având în vedere că l-a surclasat pe Salam, a spus pe canalul său de pe Youtube că nu se dă niciodată a fi mai mult decât ceea ce este și că publicul este singurul în măsură să decidă cine se află pe locul 1.

Cum a intervenit Culiță Sterp

Culiță Sterp, bun prieten cu Jador, s-a dus glonț la studioul lui Florin Salam, acolo unde a avut o conversație atentă și politicoasă cu „Regele Manelelor”. Unul dintre subiecte a fost, da, chiar Jador, potrivit informațiilor din presă. Culiță a reușit să îl împace pe Salam și să îi împace pe cei doi, chiar dacă Florin Salam a mai făcut câteva ironii chiar la adresa lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro