Culiţă Sterp, moment de maximă sinceritate: "Nu mă consider vreo vedetă"

+3 click pentru
galerie

Culiţă Sterp, moment de maximă sinceritate: "Nu mă consider vreo vedetă" © Facebook

Este un artist foarte cunoscut şi apreciat, însă nu se consideră o vedetă. Culiţă Sterp este unul dintre cântăreţii de la noi care nu au uitat de unde au plecat şi cine le-a fost alături.

Recent, Culiţă Sterp a publicat o fotografie în care apare alături de surorile şi fratele sau, alături de o descriere emoţionantă. Artistul le mulţumeşte celor mai dragi persoane pentru faptul că au crezut în el şi l-au susţinut. 

"În poza asta puteți observa oamenii care mi-au fost alături, m-au iubit și au crezut în mine de la început, necondiționat! Nu mă consider vreo vedetă sau cineva, sunt un om simplu si la fel o să rămân toată viața, dar pentru felul în care voi mă vedeti, o mare parte se datorează lor că m-au susținut și m-au încurajat! ❤️", a scris Culiţă Sterp. 

A divorţat de Carmen de la Sălciua

Reporterii Antena Stars au stat de vorbă cu fostul soţ al artistei Carmen de la Sălciua, la puţin timp după pronunţarea divorţului. Culiţă Sterp a mărturisit că îi este bine, că îi prieşte statutul de burlac şi că nu se gândeşte să îşi refacă viaţa, nu se grăbeşte, are alte priorităţi. Însă, dacă va fi să îşi găsească o fată cuminte, vrea să facă mulţi copii.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro