Culiță Sterp, mii de euro doar dintr-un concert. Cum se răsfață cântărețul după evenimente

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, mii de euro doar dintr-un concert. Cum se răsfață cântărețul după evenimente © arhiva

Culiță Sterp câștigă mii de euro doar dintr-un singur concert, iar artistul e gata oricând să își facă toate poftele. Mereu în trend în ceea ce privește vestimentația sa, cântărețul merge la cumpături unde lasă la casă o parte din banii din evenimente. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi, iar anual are zeci de concerte la care câștigă multe mii de euro. Banii primiți cu siguranță sunt investiți pentru a avea un show cât mai profesionist, dar o altă sumă se îndreaptă către plăcerile nevinovate ale lui.

Fanele sunt topite după el, iar artistul încearcă de fiecare dată să arăte cât mai bine și de asta merge mai mereu în magazine unde lasă mii de lei pe haine și accesori.

Recent, cântărețul a mers într-un centru comercial unde și-a cumpărat mai multe lucruri pe care le-a găsit. Mai întâi a postat o pereche de încălțăminte, dar ulterior s-a fotografiat și în cabina de probă, plecând acasă cu o pungă uriașă de haine. 

Culiță Sterp se află în vizorul presei și pentru relația controversată cu Carmen de la Sălciua. Cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp, iar anul acesta au anunțat mare împăcare. De atunci s-a tot zvonit că aceștia s-au despărțit, ba că s-au împăcat, dar iată că în aceste momente Culiță nu o mai urmărește pe fosta lui soție pe contul de socializare, semn că ar putea fi nou o despărțire. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro