Culiţă Sterp, probleme serioase în Germania. Nu mai putea să ajungă la concert. ”Stăm aici de o oră”

+3 click pentru
galerie

Culiţă Sterp, probleme serioase în Germania. Nu mai putea să ajungă la concert. ”Stăm aici de o oră” © arhiva

Culiță Sterp are concerte peste concerte și este invitat în întreaga lume pentru a încânta românii plecați de acasă. În timp ce mergea spre un eveniment în Germania, cântărețul a fost pe cale să nu mai ajungă.

Viața de artist necesită mult timp, dar și foarte multă răbdare. Culiță Sterp cu siguranță cunoaște foarte bine despre ce vorbim, mai ales că este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere. Acesta are zeci de evenimente în fiecare an și este mai tot timpul pe drumuri și uneori mai întâmpină și probleme. 

În drum spre un concert din Germania, Culiță Sterp și-a anunțat fanii că este posibil să nu mai ajungă deoarece traficul nu îi permite acest lucru, fiind foarte aglomerat. 

”Așteptăm să ne eliberam, daca nu, știți unde ne găsiți. Va trimitem locația”, a spus cântărețul. 

El a mai adăugat că se află de o oră în trafic și îi este destul de greu să ajungă în timp să își onoreze invitația. ”Stăm aici de o oră”, a mai adăugat el.   

Culiță Sterp nu duce lipsă nici de admiratoare. La fiecare eveniment unde merge, tânărul este asaltat de fane, însă până acum niciuna nu i-a furat inima. Nu știm momentan care este situația dintre el și Carmen de la Sălciua, dar din câte observam, artistul nu o mai urmărește pe pagina de socializare, ceea ce ar putea arăta un semn de despărțire. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro