Culiță Sterp, terifiat după știrea că a murit într-un accident de mașină: "Mama mea m-a sunat de 50 de ori"

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au fost "omorati" © Facebook

Milioanele de fani de pe YouTube au intrat în panică în momentul în care au citit o știre care i-a împietrit! "Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au murit într-un accident", a fost știrea care a îngrozit internetul.

Cât se poate de viu și de sănătos, Culiță Sterp a avut o intervenție telefonică la Agenția Vip.

"Astăzi a fost o zi incredibilă, a sunat telefonul încontinuu. În lumea asta nu sunt doar oameni buni, mașina din poză e cea în care am făcut eu accident în 2012, e chiar acea mașină a fost lovită pe partea dreaptă. Am avut accidentul când venea de la mare. Toată lumea ne suna și pe mine și pe Carmen. Suntem la cântat acum împreună. E chiar penibil, ea m-a întrebat în glumă dacă sunt viu. M-a sunat mama că eu nu mai fusesem acasă de mult și m-a sunat de 50 de ori, își făcuse griji mari, mai ales că dormeam și nu i-am răspuns. Nu judec pe nimeni, nu știu motivul, important este noi să fim sănătoși. Eu am vorbit și cu Carmen Șerban, știu că și despre ea a apărut o chestie de genul, mă gândeam cine e următorul, iată că eu. Totul e pentru accesări.", a spus Culiță Sterp, la Agenția Vip.

Culiță Sterp a declarat când se va pronunța divorțul între el și Carmen de la Sălciua. Artistul mărturisește că au rămas în relații bune și că va fi mult mai atent la a doua căsătorie.  

"Am primit actele de divorț acasă, trebuie să le semnez. La notar totul se va întâmpla. Mâine, cel târziu, se va definitiva divorțul. Nu mai sunt regrete, suntem doi oameni maturi.  Nu avem de ce să ne dușmăniu, avem o relație frumoasă. Am 26 de ani, data următoare voi alege mai bine. ", a declarat Culiță Sterp, la Agenția Vip.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro