Cum a anunțat-o Andreea Marin, pe fiica ei, că divorțează de Ștefan Bănică Jr.: „Nu am căutat să mint”

+3 click pentru
galerie

Cum a anunțat-o Andreea Marin, pe fiica ei, că divorțează de Ștefan Bănică Jr. © Instagram

Deși au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a ajuns și ea la un final. În urmă cu cinci ani, cei doi au divorțat, însă rămân uniți de rodul iubirii lor: fiica lor, Violeta.

Andreea Marin a vorbit despre un subiect extrem de delicat pentru fiecare părinte: momentul când trebuie să-ți anunți copilul de despărțire. Vedeta a explicat că a fost sinceră cu fiica ei de la bun început și că a încercat să gestioneze situația cât mai bine, pentru a evita suferința.

„Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin, pentru VIVA!

Tot în același interviu, „Zâna” a menționat și cum a afectat-o această ruptură pe fiica ei.

„Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important”, a mai spus Andreea Marin.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro