Cum a reacționat Nicolae Guță, când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer. Manelistul a avut un mesaj dur

Cum a reacționat Nicolae Guță, când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer. Manelistul a avut un mesaj dur © Arhiva

Nicolae Guță și Beyonce de România au avut, de departe, una dintre cele mai controversate și presărate cu scandal relații din showbiz. Cei doi au dus bătălii aprige, din varii motive, iar dragostea s-a transformat rapid în război.

În urmă cu doi ani, Beyonce de România a primit o veste cruntă din partea medicilor: era suspectă de cancer. Artista avea mai mulți noduli la sân, care puteau să o coste viața pentru că doctorii au suspectat că sunt de fapt tumori canceroase. Pe atunci, era deja despărțită de Nicolae Guță, însă a sperat că va primi mai mult sprijin din partea acestuia, având un copil împreună. 

Când a aflat vestea, Nicolae Guță n-a fost deloc impresionat și i-a transmis un mesaj foarte dur fostei sale partenere de viață, de care la început era extrem de îndrăgostit și credea că își va petece toată viața alături de ea. "Dacă mori, nu mă interesează ce se întâmplă cu ce lași după tine. Să rezolvi problema copilului, să îl crească mama ta", i-a transmis pe atunci Nicolae Guță lui Beyonce de România.

Beyonce de România s-a temut pentru viața ei

Pe atunci, Beyonce de România a așteptat cu emoții rezultatul analizelor, mai ales că a mai avut probleme de sănătate în trecut. Vedeta s-a temut cel mai mult ce va face fetița ei dacă ea nu va mai fi.

"Mi-e frică să aflu rezultatul. Am mai avut probleme şi la sâni, dar si genital. Am mai fost suspectă de cancer. Ma doare acolo şi când mă spăl. Ma gândesc la copilul meu, nu la mine. Acum mă gandesc la cancer, la ce este în interior. Mă gândesc numai la Anais, nu mă mai gândesc la sâni, la reconstrucţie. Dacă este cancer ce o să mă fac? Ce o să facă copilul meu fără mine?", a spus Beyonce de România printre lacrimi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro