Motivul real pentru care Beyonce de România s-a lăsat de muzică. Abia acum s-a aflat!

+3 click pentru
galerie

Motivul real pentru care Beyonce de România s-a lăsat de muzică. Abia acum s-a aflat! © Facebook.com

Beyonce de România s-a lansat pe piața muzicală datorită lui Nicolae Guță, căci manelistul a știut cum să o facă celebră. Pentru ceva timp, blondina a încercat să-și surprindă fanii cu melodii care mai de care mai interesante, dar se pare că acum, viața ei a luat o altă turnură. 

Beyonce de România a fost invitată în urmă cu puțin timp în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars, acolo unde a spus de ce anume s-a lăsat de muzică. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Nicolae Guță susține că muzica este pasiunea ei și că totul este doar o decizie de moment în ceea ce privește renunțarea. Mai mult, Beyonce de România a mai mărturisit că pregătește ceva special pentru fanii ei, o melodie cu care este gata să revină pe piața muzicală din România. 

Motivul pentru care Beyonce de România s-a lăsat de muzică este strict legat de fetița ei și a lui Nicolae Guță, Anais. Blondina a mărturisit că și-a dorit să petreacă mai mult timp în compania micuței și a renunțat, pentru o perioadă, la muzică și evenimente. 

"Am avut doi ani de pauză muzicală, dar acum mă reapuc de cântat. Am vrut să mă las pentru ea. Să stau mai mult timp cu ea acasă, să petrec mai mult timp cu ea” a spus Beyonce de România. 

Mai mult, fosta iubită a lui Nicolae Guță a mai povestit că micuța Anais merge cu ea peste tot, chiar dacă unii oameni o judecă pe aceasta pentru faptul că o implică pe copilă în activitățile sale. 

„Ea a crescut, face cinci ani, mai are un an de grădiniţă şi o să meargă la şcoală. De asta n-am mai fost la cântat, nu pot să stau fără ea. Şi unde merg, toată lumea mă judecă pentru că o iau cu mine în anumite locuri", a mărturisit Beyonce de România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro