Cum a reacționat Nicolae Guță, după ce s-a spus că suferă de o boală incurabilă. Manelistul nu a vrut să ascundă nimic

Cum a reacționat Nicolae Guță, după ce s-a spus că suferă de o boală incurabilă. Manelistul nu a vrut să ascundă nimic © Arhiva

Nicolae Guță le-a dat fanilor palpitații atunci când s-a aflat că a mers în clinici din Germania și Franța pentru a se trata de cancer în gât. Manelistul a explicat ce s-a întâmplat în acea perioadă și cum a ajuns să ia pastile cu pumnul.

În urmă cu ceva timp, s-a spus despre Nicolae Guță că ar fi suspect de cancer în gât și chiar că ar fi mers la medici străini pentru a se trata. Tot atunci, manelistul a oferit explicații cu privire la aceste zvonuri și a spus că nu are nici un fel de problemă de sănătate şi în niciun caz nu a spus vreodată că are cancer la gât.

"Nu se pune problema să fi avut vreodată cancer la  gât sau să fiu suspect de aşa ceva. Sunt mai răguşit, dar asta e din cauza eforturilor pe care le depun la cântări. Daca aş fi avut cancer nu aş mai putea cânta. Din fericire, nu se pune problema de o asemenea boală. Sunt bine, nu am probleme de sănătate de niciun fel", a spus Nicolae Guţă în exclusivitate pentru spynews.ro. Cântăreţul susţine că se simte bine şi că nu are nicio problemă de sănătate, aşa că toţi fanii lui pot răsufla uşuraţi pentru că manelistul are și în prezent concerte pe bandă rulantă, pe care le onorează cu plăcere.

S-a transformat radical

Mai întâi a slăbit și a început să fie mult mai îndrăzneț în apariții, însă acum cel numit regele manelelor și-a schimbat radical înfățișarea. S-a mai îngrășat câteva kilograme, dar surprinzător este faptul că a decis să se tatueze pe față. Manelistul i-a șocat pe fani, mai ales că nu părea deloc împătimitul tatuajelor pe piele. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro