Cum a slăbit Nicolae Guță 25 de kilograme: „Mâncam ca un porc”

Cum a slăbit Nicolae Guță 25 de kilograme © Arhivă

De-a lungul timpului, Nicolae Guță a avut femei una și una. Celebrul manelist a fost implicat și în foarte multe scandaluri, tot din cauza diverselor soții și amante din viața lui. Cristina, însă, cea care se pare că a reușit să îl așeze la casa lui, se poate mândri cu o altă performanță: l-a convins să dea jos nu mai puțin de 25 de kilograme!

Nicolae Guță a surprins pe toată lumea, acum câțiva ani, atunci când a apărut în fața fanilor cu o înfățișare cu totul șocantă. Manelistul era mult mai slab, iar burta îi dispăruse total! Mulți au crezut că era grav bolnav, nereușind să își explice cum a reușit să dea jos atâtea kilograme.

Cum a slăbit Nicolae Guță

Adevărul a fost mult mai simplu. Nicolae Guță a dezvăluit că a slăbit datorită Cristinei, care, deși i-a zis că îl iubește așa cum e, l-a inspirat să fie mai atent cu sănătatea lui.

„Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea”, spunea Nicolae Guță, la vremea respectivă.

Și totuși, cum a reușit? Ei bine, nu este vorba despre nicio dietă specială, ci despre... înfometare. Manelistul a spus că n-a făcut decât să o lase mai ușor cu bucatele pe care obișnuia să le înfulece „ca un porc”.

„Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, mai spunea Guță. „Cea mai bună cură de slăbire este să nu mănânci.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro