Nicolae Guță, în lacrimi din cauza fiicei sale! Marea dezamăgire pe care i-a adus-o Nicoleta

Nicolae Guță, în lacrimi din cauza fiicei sale! Marea dezamăgire pe care i-a adus-o Nicoleta © Arhivă

Relația dintre Nicolae Guță și fiica lui, Nicoleta, nu a fost mereu cea mai bună. În urmă cu ceva ani, făceau turul televiziunilor, după ce blonda a fugit de acasă, la brațul unui bărbat. L-a adus la exasperare pe manelist, care a cedat și a izbucnit în lacrimi, chiar în direct.

Nicolae Guță a primit o lovitură supremă atunci când fiica lui, Nicoleta, a fugit la brațul unui bărbat, uitând de tot și de toate. S-a lăsat cu un scandal monstru, manelistul fiind chiar acuzat că și-a bătut crunt fiica.

Nicolae Guță, în lacrimi din cauza Nicoletei

Însă, lucrurile au fost mereu mai complicate de atât. Manelistul mărturisea, la TV, că i se rupe sufletul și că gestul fiicei sale îl doare profund.

„Ea s-a supărat că de ce nu l-am dat pe soțul ei afară din casă să rămână ea acolo să își facă ea treburile acolo, dacă înțelegeți”, spunea Nicolae Guță, la „Acces Direct”. „Nu e așa. Nu pot să îi țîn partea, soțul ei a crescut cu mine și îl știu cum se chinuie, cât l-a umilit. Au trecut multe femei în mâna mea, dar nu le-am lăsat să pună stăpânire pe mine. Andrei era gelos și alarmat, simțea că ceva este in neregulă.”

Și-a bătut Guță fiica?

De cealaltă baricadă, Nicoleta Guță susținea că tatăl ei a bătut-o crunt pentru a ales să își lase soțul și copilul și să fugă cu un alt bărbat.

„Aveam umărul stâng zdrobit, m-a lovit foarte tare, a dat cu pumnii în mine. Pozele astea au fost și la dosar când am cerut restricție”, povestea și Nicoleta Guță.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro