Cum arăta Alex Velea, înainte de a „se tuna” la sală. Artistul este complet schimbat! / GALERIE FOTO

+10 click pentru
galerie

Cum arăta Alex Velea, înainte de a „se tuna” la sală. Artistul este complet schimbat! / GALERIE FOTO © Instagram.com

Alex Velea este și el un „Don Juan” al showbizului, căci nu degeaba fanele sale întorc privirea după pătrățelele pe care le deține artistul! Are o iubită frumoasă, 2 copii minunați și o familie la care alții doar visează, dar și un corp care ar face invidios orice bărbat!

Cu toate că acum Alex Velea s-a tunat la sală și s-a tatuat din cap și până în picioare, în trecut, artistul nu arăta deloc așa. Înainte de a se apuca de „făcut” pătrățele, Alex Velea era un tip slăbuț și banal, care nu prea ieșea în evidență. 

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, artistul a avut foarte mare grijă de imaginea sa și și-a dorit să se tuneze peste tot! Dar oare cine își mai aduce aminte cum arăta Alex Velea, înainte de a fi celebru și, mai ales, înainte de a se apuca de sală?

Înainte, Alex Velea era brunet, cu barbă ca și astăzi și purta cercei în ambele urechi, cât mai mari și cu mai multe ștrasuri. De asemenea, și stilul vestimentar era unul diferit față de cel de astăzi. Dacă acum se îmbracă în funcție de ultimele tendințe, înainte de a fi celebru, Alex Velea își dorea foarte mult să iasă din tipar, iar pentru asta, combina stilul elegant, cu ce sport. În prezent, Alex Velea merge mai mult pe stilul sport, un pic adaptat anului 2019 în care se poartă lucruri oversize și asimetrice și optează pentru articole vestimentare specifice stilului muzical pe care îl are. 

Anii au trecut, iar Alex Velea a început să se împrietenească cu tatuajele și cu sala și s-a transformat complet. Acum arată foarte bine și nu este de mirare că fanele sale sunt în delir, ori de câte ori îl văd. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro