Cum arăta Ana Maria Mocanu, înainte de a deveni celebră. Fără operații estetice era complet diferită! FOTO

+3 click pentru
galerie

Cum arăta Ana Maria Mocanu, înainte de a deveni celebră. Fără operații estetice era complet diferită! FOTO © Instagram

Ana Maria Mocanu, una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul românesc nu a arătat tot timpul așa cum este astăzi. Pe vremea când nu știa ce sunt operațiile estetice, fosta asistentă „păcătoasă” era complet diferită: o puștoaică naturală, dar cu mari aspirații în lumea vedetelor!

Ana Maria Mocanu a intrat în atenția tuturor după ce a făcut parte dintr-un videoclip al lui Sorinel Puștiu, care a propulsat-o pe în atenția bărbaților. Blondă, cu vârfurile vopsite în roz, într-un top albastru și cu o pereche de pantaloni scurți extrem de mulați, Ana Maria Mocanu a devenit, la vremea respectivă, visul tuturor bărbaților. Transformarea uluitoare a Anei Mocanu, din momentul lansării şi până la ora actuală, stă în acest clip. Fosta asistentă tv era, în clipul cu pricina, cu totul diferită, faţă de cum ne-a obişnuit până acum, atât fizic, dar şi temperamental.

Mai mult, Ana Maria Mocanu opta, în tercut pentru un machiaj extrem de strident, de cele mai multe ori folosind farduri în nuanțe de roz, albastru și verde. 

Anii au trecut, iar focoasa Ana a ales să se tuneze și să apeleze la operații estetice, pentru un aspect al înfățișării și al corpului îmbunătățit. Acum, Ana Maria Mocanu are implanturi mamare, buzele mărite cu acid hialuronic și un trup mult mai slăbuț decât îl avea acum câțiva ani. Cu toate acestea, Ana Mocanu s-a menținut mult timp în preferințele cele mai arzătoare ale bărbaților și atât atunci, cât și acum este imposibil să meragă pe stradă și să nu le atragă acestora atenția. 

A fost logodită

Ana Maria Mocanu a fost cerută de curând de soție de către iubitul său, dar fericirea nu a durat prea mult. Focoasa șatenă a rupt logodna după numai câteva zile și s-a întors la viața pe care și-a dorit mereu să o trăiască, demonstrând că nu are nevoie de un bărbat în viața ei, pentru a fi fericită. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro