Bombă în showbiz, după ce Ana Maria Mocanu a fost cerută de soție! Suferea de depresie, dar acum e cea mai fericită

+3 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit, dar acum s-a logodit. Cum arată inelul cu diamant pe care l-a primit © Instagram

Ana Maria Mocanu a dat vestea bombă în showbiz! După ce s-a despărțit de iubit și a mărturisit că suferă de depresie, focoasa șatenă se așează la casa ei, căci împăcarea a fost una dulce și a venit cu un inel....cu diamant!

Ana Maria Mocanu se pare că și-a găsit liniștea! Deși se despărțise de cel alături de care trăise o frumoasă poveste de dragoste și chiar a mărturisit că a suferit de depresie, fosta „asistentă păcătoasă” este, acum, în culmea fericirii! Ana Mocanu a împărtășit cu fanii ei cea mai neașteptată veste! S-a împăcat cu iubitul său, dar nu oricum...căci împăcarea a fost tare dulce și a venit și cu un inel la pachet!

Da, ați auzit bine! În prezența unor prietene foarte bune ale Anei Mocanu, iubitul ei și-a făcut curaj și a pus întrebarea cea mare, la care, desigur, a primit un răspuns pozitiv. Ana Mocanu a postat pe Instagramul său mai multe clipuri video în care le arată internauților că acum este fericită și se bucură din plin de ceea ce trăiește. Mai mult, focoasa șatenă și-a etalat cu mândrie și inelul cu diamant pe care l-a primit!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro