FOTO / Așa sigur nu ai mai văzut-o! Cum arată Anamaria Prodan fără niciun strop de machiaj, la 46 de ani

+4 click pentru
galerie

FOTO / Așa sigur nu ai mai văzut-o! Cum arată Anamaria Prodan fără niciun strop de machiaj, la 46 de ani © Instagram.com

Este una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc și atunci când o vezi, nu ai cum să nu exclami „wooow”! Anamaria Prodan, căci despre ea este vorba, știe tot timpul ce trebuie să facă, pentru a ieși din tiparele obișnuite și pentru a fi cea mai hot. Deși are 46 de ani, sexy-impresara arată mai bine decât puștoaicele de liceu, iar asta se vede din faptul că are mereu grijă la imaginea ei, pentru ca aceasta să fie impecabilă!

Anamaria Prodan, super sexy și machiată, și naturală!

Anamaria Prodan este o femeie extrem de sexy, care are foarte multă grijă de aparițiile sale. Focoasa blondă știe cum să atragă atenția oriunde își face apariția: fie la evenimente cu ștaif, fie pe stadion, acolo unde merge deseori la meciuri, fie acasă sau chiar la cumpărături. Dar cu siguranță toată lumea s-a întrebat măcat o dată cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. 

Pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care le-a arătat fanilor săi cum arată fără niciun strop de make-up. Privind poza, am zice mai degrabă că este vorba de o puștoaică de 20 de ani, căci la cât de bine arată, nici cu lupa nu-i putem găsi imperfecțiunile sau ridurile, pentru că acestea... nu există!

Mai mult, Anamaria Prodan a demonstrat în repetate rânduri că arată extrem de bine și în ținute sport, nu doar în rochii elegante, speciale pentru evenimentele la care participă. Și, pesemne că și fanilor ei le-a plăcut cum arataă fără machiaj, complet naturală, căci nu degeaba aceștia au înroșit butonul de like și s-au întrecut în a-i face complimente frumoasei Anamaria Prodan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro