Cum arată Andra în costum de baie! E sexy tare!

+4 click pentru
galerie

Cum arată Andra în costum de baie! E sexy tare! © Instagram

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Ea s-a făcut remarcată de fiecare dată datorită vocii superbe pe care o are, fără a ieşi în evidenţă prin ţinute extravagante sau alte mijloace.

Ba chiar şi atunci când a mers în vacanţă, Andra s-a sfiit să împărtăşească prea multe imagini cu ea, cu atât mai mult în costum de baie. Chiar şi aşa, noi am analizat bine imaginile pe care le postează în mediul online şi astfel am reuşit să punem mâna pe câteva fotografii cum rar le este dat fanilor să vadă.

Andra a ''scăpat'' câteva poze realizate în costum de baie pe internet, iar noi vi le prezentăm în galeria foto. Astfel, putem să observăm că Andra arată foarte bine şi chiar are o siluetă de invidiat. Chiar dacă a adus pe lume doi copii, frumoasa artistă a ştiut să aibă gijă de felul în care arată, iar acest lucru este de admirat.

De altfel, şi fanii par foarte încântaţi de faptul că artista a îndrăznit să fie deschisă cu ei şi să împărtăşească astfel de poze, mai ales că ştim că este destul de pudică.

Andra, o mamă model şi o artistă de excepţie

Andra este o artistă desăvârşită şi o mamă model, ea reuşind de fiecare dată să facă faţă atât vieţii personale, cât şi carierei. Ce-i drept, Andra are parte de doi copii foarte înţelegători, care nu se supără atunci când mama lor este plecată cu munca, tocmai de aceea, chiar dacă are multe concerte şi este mult timp plecată, atunci când este acasă, artista încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro