Acum o vezi zilnic la televizor, dar așa era Andreea Bălan în copilărie. Cum a arătat la prima sa apariție pe sticlă. GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Acum o vezi zilnic la televizor, dar așa era Andreea Bălan în copilărie. Cum a arătat la prima sa apariție pe sticlă © arhiva

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice la noi. Vedeta e în lumina reflectoarelor de mică și s-a făcut cunoscută ca fiind membră în trupa Andre. Tânăra a avut prima sa apariție într-o emisiune pentru copii, prezentată de Mihai Constantinescu.

Andreea Balan a evoluat foarte mult de-a lungul timpului. Frumoasa artistă a avut prima sa apariție în cadrul unei emisiuni prezentate de Mihai Constantinescu, iar ulterior aceasta a fost membră în trupa Andre, care anul aceasta s-a reunit pentru fani. De când era mică, Andreea Bălan a iubit muzica și dansul, iar acest lucru s-a văzut încă de la prima sa apariție. Dacă acum vedetă este blondă, în copilărie a fost brunetă. Pentru câtiva ani a rămas la această nuanță, dar pe parcursul carierei sale a adoptat  mai multe culori pentru podoaba sa capilară. 

Multe dintre trăsăturile sale au rămas neschimbate, dar Andreea Bălan a devenit astăzi una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Recent, cântăreața s-a căsătorit cu actorul George Burcea, iar împreuna au două fetițe: Ella Maya și Clara Maria. Cântăreața are o familie împlinită, dar și o carieră de succes. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest