Cum arată Bogdan de la „Insula Iubirii”, acum. Fostul concurent s-a transformat radical / GALERIE FOTO

+12 click pentru
galerie

Cum arată Bogdan de la „Insula Iubirii”, acum. Fostul concurent s-a transformat radical / GALERIE FOTO © captură Video

Bogdan Oancea de la „Insula Iubirii” a fost concurentul care a stârnit cele mai multe controverse. De când a venit în Thailanda, fostul partener de viață al Giei a șocat pe toată lumea prin comportamentul său total lipsit de inhibiții. Timpul a trecut, iar acum, la 2 ani de la filmările celui mai tare reality show, Bogdan Oancea este de nerecunoscut. 

Timpul a trecut, iar Bogdan de la „Insula Iubirii” s-a transformat complet. Fostul concurent din cel mai tare reality show a renunțat la blondul platinat cu care a veniut în Thailanda, dar și la părul lung. Mai mult, Bogdan Oancea a slăbit și s-a apucat de sală, așa că arată mult mai bine acum, decât în perioada filmărilor din Thailanda. 

Și-a lăsat barba să crească și a devenit bărbat în toată firea. Nu că nu ar fi fost, ci pentru că expresiile precum „Hai să te dai cu cremuță pe lăbuțe” nu erau tocmai demne de un...bărbat!

Bogdan a venit în Thailanda alături de Gia, femeia cu care avea o relație de 10 ani. Ispitit de tentațiile de pe insulă, Bogdan a picat imediat în mrejele frumoaselor ispite și de la asta, până la un show total, un adevărat dezmăt, nu a mai fost mult. Bogdan a renunțat imediat la relația pe care o avea cu Gia și s-a sărutat cu ispitele, le-a lăsat să-i danseze provocator și chiar și-a asumat mai multe relații, pe rând, în Thailanda. Cu ispite diferite, desigur.

Șocant este faptul că glumele lui Bogdan duse la extrem i-au făcut pe ceilalți concurenți, dar și pe telespectatorii „Insulei Iubirii” să creadă că acesta este gay. În mediul online, Bogdan a câștigat imediat simpatia fanilor săi și i-a ajutat pe aceștia să înțeleagă cine este el, cu adevărat: un bărbat modest, pe picioarele lui, independent, muncitor și extrem de serios, total opus față de personajul Bogdan de la „Insula Iubirii”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro