Cum arăta Cătălin Bordea acum 18 ani. Cu cioc și mult păr, este de nerecunoscut!

+4 click pentru
galerie

Cum arăta Cătălin Bordea acum 18 ani. Cu cioc și mult păr, este de nerecunoscut! © Instagram

Când era tânăr fecior... Cătălin Bordea se mai gândește și el la tinerețile sale, așa cum multe vedete de la noi fac. Chiar dacă îl știm cu toții ca fiind chel și tatuat, imaginea cu care practic a ajuns să fie faimos, nu arătat mereu așa.

Atunci când era el mai tânăr, mai exact prin 2002, Cătălin Bordea arăta cât se poate de diferit. Bineînțeles, principala diferență este că avea păr, destul chiar, un mic cioculeț, că așa era moda, și nici nu avea tatuajele cu care și-a umplut pielea.

Cum arăta Cătălin Bordea în tinerețe

Ca multe alte vedete care amintesc de tinerețea sau de copilăria lor, Cătălin Bordea a posat o poză de acum 18 ani, pe vremea când arăta foarte diferit.

„2002. Aveam trei țigări Winchester, o sticlă de suc și locul meu pe centură. Viața era frumoasă”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare.

Internauții s-au distrat copios pe seama imaginii și au lăsat niște comentarii pe măsură.

„Îți stătea bine cu păr, bine că ți-a căzut / Partea frumoasă e că aveau păr / Care s-a jurat strâmb în tinerețe pe părul tău? / Trăistariu?”, au fost câteva comentarii.

Cătălin Bordea s-a căsătorit

Recent, Cătălin Bordea și-a unit destinele cu Livia, aleasa inimii lui. Nunta a fost una atipică, așa cum ne-am fi așteptat de la cineva precum celebrul comediant.

„Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele”, declara Bordea, în urmă cu ceva vreme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro