Imagini uimitoare de la nunta lui Cătălin Bordea. Comediantul şi soţia lui nu au ţinut cont de tradiţii / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Imagini uimitoare de la nunta lui Cătălin Bordea. Comediantul şi soţia lui nu au ţinut cont de tradiţii / VIDEO © Instagram

Nunta pe care Cătălin Bordea a avut-o a fost una total de neobişnuită, dar în stilul caracteristic: nebună. Alături de Cătălin şi Livia au fost cele mai importante persoane, prieteni şi colegi de breaslă. 

O pereche de adidaşi, un tricou şi iubire. Aşa s-a pregătit comediantul, în timp ce soţia l-a aşteptat acasă împreună cu domnişoarele de onoare, într-un neglijeu alb. 

Atât mirele, cât şi mireasa au optat pentru ceva simplu, care să îi ajute să se simtă liberi pentru a se putea distra liniştiţi. Ceea ce s-a şi întâmplat. Livia a avut două ţinute: o rochie albă atipică, dar şi una neagră, pe care a accesorizat-o cu o geacă de piele cu pietreşi bocanci. Cătălin Bordea a purtat un tricou negru, sacou, pantaloni sport şi teneşi.

Invitaţii nu au stat locului, ba chiar a fost şi un concurs între cei prezenţi la eveniment. Totul s-a desfăşurat într-un cort, decorat foarte simplu, iar ringul de dans a fost ocupat pe tot parcursul petrecerii, potrivit Antena Stars.

Ce să mai... o nuntă fără reguli, fără obiceiuri, fără inhibiţii! Distracţie, fericire, prieteni mulţi şi.. restul, vă lăsăm să savuraţi şi să vă bucuraţi de nebunia cu care totul s-a desfăşurat. 

Pentru ca totul să fie perfect, Livia a planificat şi cele mai mici detalii, încă de acum un an! "Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele", spunea Cătălin Bordea înainte de marele eveniment.

Şi tot atunci, Cătălin Bordea a avertizat"nu va fi o nuntă chiar tradiţională". Însă, nimeni nu se aştepta la asemenea eveniment! Ce-i drept, trebuie să recunoaştem că showbiz-ul autohton nu a mai văzut o nuntă ca a celor doi. Nu putem decât să-i felicităm pentru alegere!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro