Cum arată cea mai tare impresară în costum de baie. Imagini incendiare cu Anamaria Prodan, postate în urmă cu câteva minute!

+4 click pentru
galerie

Cum arată cea mai tare impresară în costum de baie. Imagini incendiare cu Anamaria Prodan, postate în urmă cu câteva minute! © Instagram

Nu doar că este cea mai tare la ce face, dar se poate mândri și cu o siluetă de invidiat! Anamaria Prodan dovedește din nou de ce reușește să le clasă până și puștoaicelor, fiind fericita „posesoare” a unui trup la care multe femei doar visează.

În plină pandemie de coronavirus, Anamaria Prodan face apel la calm și îndrumă oamenii să petreacă mai mult timp acasă. Tocmai de aceea, a postat și o fotografie din locul care i-a devenit chiar ei casă: locuința luxoasă din Dubai.

Cum arată impresara în costum de baie

Cea mai tare impresară a momentului se bucură de razele soarelui, în Emiratele Arabe, motiv pentru care își petrece timpul în bikini care îi pun în valoare silueta de invidiat. Chiar a postat o poză, în care se vede foarte clar „rodul muncii” ei. 

În cel mai recent episod din „Prodanca și Rege: Prețul succesului”, telespectatorii au aflat că impresara este o adevărată gurmandă, așa că face reale sacrificii pentru silueta ei de... zeiță! 

„Dulciurile îmi plac de leșin, deci dacă aș mânca doar dulciuri o viață, sunt cea mai fericită”, a povestit Anamaria Prodan, în fața medicului nutriționist. „Am silueta ideală, dar imediat pun la loc! Am fost acum la o zi de naștere. Am băut apă, am mâncat tort, am mâncat un cârnăcior, am mâncat doi cartofiori, am mâncat tot aperitivul, tot salamul de Sibiu de pe masă. Eu mănânc pentru că îmi place să mănânc și m-am născut să mănânc!”

Dar nu este deloc unica fotografie de acest fel! Pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan postează frecvent imagini sexy - și nu numai! Fiind mereu o persoană ocupată, dar care reușește cu brio să le îmbine pe toate, sexy-impresara are multe de arătat din viața ei cotidiană. Și Instagramul nu este singura fereastră către viața ei.

Urmărește toate cotloanele ascunse ale vieții celei mai tari impresare, filmată în regim de 24/7, în emisiunea „Prodanca și Reghe: Prețul succesului”, difuzată în fiecare duminică de la 19.45, numai pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro