Cum arată Cristina ICH, la o săptămână de la naștere. Și-a afișat abdomenul, iar fanilor nu le-a venit să creadă

+4 click pentru
galerie

Cum arată Cristina ICH, la o săptămână de la naștere. Și-a afișat abdomenul, iar fanilor nu le-a venit să creadă © Instagram

Cristina ICH a devenit mămică pentru prima oară, însă minunea din viața ei nu a venit și fără probleme. Frumoasa vedetă a fost nevoită să stea în spital ceva mai multă vreme pentru a se recupera, după cel mai probabil a întâmpinat niște complicații.

Acum, din fericire, Cristina ICH și-a revenit complet și se poate bucura de tot timpul din lume alături de fiul ei și al lui Alex Pițurcă, Noah Alexandru. Mai mult, vedeta a revenit rapid la silueta de dinainte și chiar și-a ridicat bluza pentru a le arăta fanilor cum „se prezintă” abdomenul ei după ce a trecut printr-o naștere.

Cum arată Cristina ICH după ce a născut

Ei bine, care este verdictul. Se vede că tocmai a născut? De ce să mințim, da, se vede. Așa e și normal! Că, până la urmă, o fi una dintre cele mai frumoase femei din România, dar biologia tot biologie este. Unor fani chiar nu le-a venit să creadă că bruneta nu este perfectă și ca scoasă din cutie, în timp ce alții au apreciat că nu numai că sunt bine venite imaginile, dar și că sunt perfect normale.

„Am înviat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. Sunt bine”, a spus Cristina ICH, ieri.

Cert este că și-a recuperat aproape total silueta de dinainte și că mai are doar un mic pas până ca abdomenul ei să fie din nou perfect.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro