FOTO/ Cum arăta Daniela Crudu înainte să se tuneze? Bruneta a trecut prin multe transformări până a ajunge o bombă sexy

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Cum arăta Daniela Crudu înainte să se tuneze? Bruneta a trecut prin multe transformări până a ajunge o bombă sexy © arhiva

Daniela Crudu este o apariție plăcută de fiecare dată. Aceasta face senzație cu frumusețea ei, dar și cu simțul umorului foarte bine dezvoltat. Totuși, vedeta a trecut prin foarte multe transformări până a ajunge să arate că astăzi, o adevărată bombă sexy. 

Din momentul în care a intrat în showbiz, Daniela Crudu a suferit foarte multe transformări. Vedeta și-a schimbat culoarea părului, a dat jos multe kilograme, dar a avut și multe intervenții. 
În urmă cu mulți ani era o tânăra blondă care își dprea să ajungă în lumina reflectoarelor, ca multe dintre tinerele de astaăzi. Prima oara a pășit în fața camerelor de filmat în videoclipul celor de la Bug Mafia, iar la 17 ani deja și-a făcut prima operație la sâni. 

În primii ani în fața camerelor de filmat, Cruduța s-a luptat cu kilogramele, dar a fost foarte ambițioasă și prin mult sport și o alimentație corectă a reușit să aibă astăzi un corp invidiat de multe domnișoare. Acum se află printre cele mai dorite vedete de la noi, iar bărbații sunt fascinați atunci când bruneta își face apariția îjn cluburile de fițe din București. 

Până la vârsta de 30 de ani, Daniela Crudu a reușit să bifeze foarte multe apariții la TV. A făcut parte din multe producții îndrăgite de telespectatori și pentru o perioadă a fost asistentă în emisiunea prezentată de Dan Capatos.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest