Cum face Daniela Crudu bani mulți, în urma operațiilor estetice. S-a transformat în "prințesa reclamelor"

+3 click pentru
galerie

Cum face Daniela Crudu bani mulți, în urma operațiilor estetice. S-a transformat în "prințesa reclamelor" © Instagram

Daniela Crudu nu mai e asistentă păcătoasă, însă nu duce lipsă de bani. Frumoasa brunetă trăieşte pe picior mare din contractele de imagine, pe care le-a încheiat înainte să renunţe la job-ul din televiziune.

Aşa că, bomba sexy şi-a asigurat câteva venituri frumuşele şi face bani gramadă din propria imagine. Face reclamă la diferite produse, este imaginea unei clinici de stomatologie şi nu se opreşte aici. 

Şi dacă pe plan personal nu îi merge atât de bine, nu acelaşi lucru îl putem spune şi pe plan profesional. Frumoasa brunetă prezintă diferite evenimente de la casinouri, a devenit imaginea unei case de pariuri sportive şi să nu uităm de shootingurile pe care le face pentru diverse magazine de haine. Și pentru asta este nevoie şi de investiţii, căci portofelul gros cu cheltuială se ţine. Sau mai bine zis cu operaţii estetice. 

Întoarce banii cu lopata după ce s-a "tunat"

O dată cu mărirea bustului, au început să curgă şi ofertele. Dacă iniţial a primit bani frumoşi ca să pozeze în lenjerie intimă, dar şi în costume de baie, decolteul generos a devenit sursă de inspiraţie şi pentru un designer din Constanţa care vinde tricouri imprimate cu trupul ei de divă. 

Pentru a fi bomba sexy de azi, Cruduţa apelează periodic la medicii esteticieni. Pe lângă sâni, bruneta a umblat la buze, nas, guşă, bărbie şi faţete. Unde mai pui că, la fel ca la maşini, Daniela trebuie să îşi menţină tuningul la zi cu tratamente corporale sau alte intervenţii care sunt în trend printre vedete.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro