Cum a ajuns să arate Florin Salam, după ce a luat pauză de la cântări. Cea mai recentă imagine cu manelistul

+3 click pentru
galerie

Cum a ajuns să arate Florin Salam, după ce a luat pauză de la cântări. Cea mai recentă imagine cu manelistul © Facebook

Florin Salam şi-a speriat prietenii şi fanii după ce a decis să se retragă pentru moment din lumea artistică. Celebrul manelist a luat o pauză de la cântări şi a pus totul pe seama sănătăţii sale.

Florin Salam este un artist desăvârşit, care a muncit mereu din greu. Ba chiar a pus de fiecare dată cariera pe locul întâi, iar dorinţele fanilor au fost porunci pentru el. Florin Salam este un artist care ştie cât de mult îl iubesc oamenii şi care, la rândul său, le răspunde acestora pe măsură. Doar că sunt şi dăţi când artistul uită să se mai gândească la propria sănătate, acesta fiind şi motivul pentru care a decis să ia o pauză pentru moment.

În tot acest timp, puţini au fost cei care l-au mai văzut pe Florin Salam, astfel că fanii s-au îngrijorat în privinţa sa. Ei bine, noi venim astăzi cu informaţii proaspete şi cu veşti destul de bune. Florin Salam pare că se simte din ce în ce mai bine şi chiar arată foarte bine. Weekendul trecut, manelistul a luat parte la o peterecere alături de frumoasa lui soţie, acesta fiind, de altfel, şi cea care a împărtăşit cea mai recentă fotografie cu Florin Salam cu fanii săi.

În imagine se poate vedea că manelistul arată foarte bine, astfel că pauza de cântat pare să fi fost cum nu se poate mai benefică pentru el. Chiar fiica sa, Betty, a vorbit recent la Antena Stars despre starea de sănătate a tatălui său, precizând că acesta s-a cam neglijat în ultimul timp, dedicându-se strict cântărilor.

"Tatăl meu este bine! Nu s-a operat, doar că, un om, atunci când munceşte foarte mult, n-are cum să nu fie epuizat şi obosit. Este vorba de sănătatea lui, care este cea mai importantă pentru copiii lui, pentru familia lui. Oamenii care îl doresc la nunţi sau evenimente trebuie să se gândească că el s-a gândit şi la sănătatea lui. El punea cariera pe primul loc, şi apoi sănătatea", a dezvăluit Betty Stoian la "Star Matinal de Weekend".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro