Ligia Hoka a venit la TV, de teamă că soțul o va părăsi din cauza înfățișării. Cum arată acum, după ce s-a transformat total

+4 click pentru
galerie

Ligia Hoka a venit la TV, de teamă că soțul o va părăsi din cauza înfățișării. Cum arată acum, după ce s-a transformat total © Arhivă

În urmă cu ceva ani, milioane de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură trasnformarea uluitoare a unei femei. Pe nume Ligia Hoka, aceasta a ajuns la TV de teamă că soțul o va părăsi din cauza aspectului. Din 2010 și până acum a trecut ceva vreme, așa că o importantă întrebare rămâne pe buzele tuturor: cum mai arată acum?

În 2010, Ligia Maria Hoka era protagonista unei transformări incredibile. Dintr-o persoană îmbătrânită, fără dințo, cu părul deja cărunt în anumite locuri, s-a transformat într-o superbă femeie cu multă încredere în ea. Unii oameni chiar au comparat-o cu celebra Sharon Stone.

Cum arată acum Ligia Hoka

Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare, putem observa faptul că femeia s-a menținut foarte bine. Își trăiește viața așa cum își dorește, fără să mai fie rușinată de felul în care arată. Nu se mai teme că soțul o poate părăsi și se bucură de toată iubirea și atenția familiei sale.

„Am văzut pentru prima dată oglinda cu alți ochi. Felul în care arată o femeie atrage după sine respect sau umilință. Am trăit aceste două sentimente contradictorii, știu ce înseamnă astfel de exeperiențe. Potențialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu să fac, din punct de vedere profesional. Am reușit să nu dau importanță răutăților! Știam sigur că într-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur că schimbarea a trezit și invidii, dar nu le consider motivate”, dezvăluia Ligia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest