Petrecerea de botez a început. Cum arată localul de lux unde este sărbătorită fiica lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea

+3 click pentru
galerie

Petrecerea de botez a început. Cum arată localul de lux unde este sărbătorită fiica lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea © arhiva

După ce slujba religioasă de botez s-a încheiat, invitații prezenți la biserică au plecat alături de Anca Serea și Adrian Sînă către conacul de lux unde va avea loc petrecerea în cinstea micuței. 

Slujba de botez a micuței Leah Maria, fiica lui Adrian Sînă și a Ancăi Serea, s-a încheiat în urmă cu puțin timp. Invitații, dar și familia, s-au urcat în bolizii de lux către destinația rafinată aleasă de către cei doi soți. Aproximativ 100 de persoane sunt așteptate să le fie alături fericiților părinți la petrecerea pentru micuță. 

Cei doi au ales un conac, iar Anca Serea s-a implicat destul de mult pentru acest eveniment. Ea a ales un lucru important, meniul, din care bineînteles, nu vor lipsi trandiționalele sarmale. „Un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional”, declarase în urmă cu ceva timp Adrian Sînă.

Localul este unul cu bun gust, cu mese rotunde, de pe care nu lipsesc florile albe. Frumos luminat, conacul unde în acest momente are loc petrecerea seamănă cu o imagine din cărțile de povești.  Invitații au avut parte din plin de dulciuri, iar Anca Serea a postat înainte pe pagina sa de socializare candybar-ul cu care va reuși să-și îndulcească toți invitații. 

Anca Serea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Aceasta ar putea fi considerată drept o mamă eroină, dând până acum naștere la șase copii. De curând, familia Sînă s-a mutat într-o nouă locuință pentru a avea mai mult spațiu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro