Imagini de colecţie. Cum arăta Maria Dragomiroiu în tinereţe / GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Imagini de colecţie. Cum arăta Maria Dragomiroiu în tinereţe / GALERIE FOTO © captură video - Facebook

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. La 64 de ani de viaţă şi 39 de ani de carieră artistică, Maria Dragomiroiu pare că ştie care este secretul tinereţii. Nu spunem asta degeaba, ci pentru că interpreta arată la fel de zeci de ani! 

Încă de când era pe băncile şcolii, Maria Dragomiroiu a fost atrasă de artă. Cânta de la primele ore ale dimineţii, până seara târziu, iar toţi cei din jur erau convinşi că este o comoară a României. Pe când era la liceu, s-a înscris la concursul "Floarea din grădină" şi, la ultima etapă, juriul a ezitat să îi ofere marele premiu pentru că vocea ei semăna cu a Mariei Tănase. Apoi, uşor-uşor, vocea Mariei Dragomiroiu a ajuns să se audă în toată ţara. Primul album l-a scos în 1983 şi au urmat multe altele. 

Maria Dragomiroiu pare că nu a îmbrătrânit deloc! Deşi anii au trecut, tinereţea i se vede în ochi şi în zâmbetul larg. În toată această perioadă, interpreta a uimit cu apariţiile sale de la evenimente şi continuă să o facă. La 64 de ani, arată ca "scoasă din cutie". 

A trecut şi ea pe medicul estetician! În urmă cu mai bine de şase ani, Maria Dragomiroiu şi-a făcut o intervenţie la nivelul feţei: o blefaroplastie, operaţia care corectează defectele de la nivelul pleoapelor. 

Tinereţea Mariei Dragomiroiu

Până să ajungă la succes însă, viaţa Mariei Dragomiroiu nu a fost roz. La 20 de ani se pregătea să dea naştere primului copil, iar la 22, avea deja doi. I-a primit cu braţele deschise, dar i-a fost greu să-i crească pentru că era foarte săracă. De multe ori, povestea artista, nu avea nici cu ce să îi îmbrace.

„La 20 de ani eu mă pregăteam să fiu mămică, la 22 de ani aveam deja doi copii. Eram un copil cu doi copii. I-am născut la distanță de 11 luni și 4 zile. Nu-mi dădeam seama ce îmi oferă viața. Au venit pe lume pentru că așa a vrut Dumnezeu. Eram foarte săracă, nu aveam nici cu ce să îi îmbrac, mai ales că au venit repede unul după altul. Fierbeam rufele într-un cazan pe aragaz. Mi-a fost greu, foarte greu”, declara Maria Dragomiroiu în urmă cu câţiva ani la un post tv.

Astăzi, Maria Dragomiroiu a ieşit la pensie, dar nu renunţă la cântări. Este bunică şi se mândreşte cu noua generaţie a familiei sale ori de câte ori are ocazia: trei fetiţe şi un băieţel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest