A fost una dintre cele mai sexy asistente tv, dar a renunţat la viaţa mondenă. Cum mai arată acum Marina Dina / GALERIE FOTO

+10 click pentru
galerie

A fost una dintre cele mai sexy asistente tv, dar a renunţat la viaţa mondenă. Cum mai arată acum Marina Dina / GALERIE FOTO © Instagram

Era una dintre cele mai admirate asistente tv de la noi şi îi băga mereu pe bărbaţi în boală cu apariţiile sale. Marina Dina a decis, însă, să renunţe la tot ce a clădit în televiziune şi să să dedice familiei.

Marina Dina, una dintre cele mai sexy asistente tv

Marina Dina a renunţat la postul de asistentă tv de la emisiunea "Răi da' Buni" şi şi-a dedicat viaţa familiei. Deşi, iniţial, a decis să se retragă o perioadă din cauza unor probleme de sănătate, ei bine, ulterior, decizia a fost finală. Marina Dina l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei şi alături de el şi-a dorit să-şi întemeieze o familie frumoasă. Şi chiar a reuşit, pentru că la începutul lui 2017, frumoasa blondină a devenit mamă. Ea a adus pe lume o pereche de gemeni, o fetiţă şi un băieţel, care au făcut-o să se simtă împlinită.

Marina Dina nu a mai simţit nevoia să se întoarcă în televiziune, a renunţat la viaţa mondenă şi îşi dedică întreaga existenţă familiei. Este fericită şi are tot ce îşi doreşte.

Marina Dina arată de zile mari

Chiar dacă a adus pe lume doi copii, Marina Dina şi-a revenit rapid după sarcină şi are o siluetă de invidiat. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu Marina Dina în galeria foto. Ce face acum, însă? Ei bine, vedeta se ocupă doar de familie şi de creşterea copiilor, mai ales că lucrurile nu sunt deloc simple.

Marina Dina s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu mai multe probleme de sănătate ale celor mici. Copiii, mai ales la vârste fragede, sunt foarte sensibili, astfel că Marina Dina a fost nevoită să se implice cu totul "la pătrat". Dar, nu-i aşa, rolul de mamă nu este mereu cel mai uşor, dar este cel mai frumos, iar Marina Dina ştie din plin acest lucru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro