Cum arăta Ozana Barabancea înainte de operaţie! Transformarea uluitoare a juratei de la „Te cunosc de undeva” / GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Cum arăta Ozana Barabancea înainte de operaţie! Transformarea uluitoare a juratei de la „Te cunosc de undeva” © Facebook

Ozana Barabancea este una dintre vedetele de la noi care au reuşit să uimească atât cu realizările profesionale, cât şi cu cele personale. În urmă cu ceva vreme, Ozana Barabancea a decis să-şi schimbe stilul de viaţă şi, de la 128 de kilograme, a ajuns să arate demenţial!

Ozana Barabancea a trecut prin multe transformări spectaculoase în ceea ce priveşte look-ul! A slăbit peste 40 de kilograme şi a făcut şi câteva intervenţii pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. La un moment dat, jurata de la "Te cunosc de undeva" ajunsese să cântărească 128 de kilograme. Sătulă să simtă senzaţia de greutate de fiecare dată când face efort, Ozana Barabancea s-a pus pe slăbit. A făcut sport, a avut grijă la alimenţaţie, a făcut şi o operaţie, iar acum arată aşa cum multe femei şi-ar dori. 

Când a făcut operaţia de micşorare a stomacului, Ozana Barbancea cântărea 114 kilograme. După această intervenţie, a avut grijă de corpul ei mai mult ca niciodată. La scurt timp, a ajuns să cântărească 73,2 kilograme, acela fiind şi primul moment în care şi-a arătat cu mândrie abdomenul.

Apoi, a mai trecut pe la clinici pentru a scăpa de surplusul de piele rămăs în urma transformării. Rezultatul final, de-a dreptul spectaculos! 

Ozana Barabancea, despre perioada dinaintea operaţiei

Jurata de la "Te cunosc de undeva" a recunosc în urmă cu ceva timp că kilogramele în plus s-au acumulat pentru că mânca compulsiv, fără să fie conştientă de urmări. Când s-a cântărit şi a văzut că ajunsese la 128 de kilograme, s-a hotărât să facă o schimbare majoră în viaţa ei.

„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, povestea Ozana Barabancea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest