Cum au fentat moartea Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete, în urmă cu opt ani. Detalii uitate din viaţa celor doi

+3 click pentru
galerie

Cum au fentat moartea Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete, în urmă cu opt ani. Detalii uitate din viaţa celor doi © arhivă

Cornel Galeş a murit fulgerător, la doi ani de când s-a stins din viaţă şi soţia lui, Ileana Ciuculete, în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs în regiunea Torrent, Valencia, Spania, acolo unde bărbatul a încercat să-şi facă o viaţă nouă. Acum opt ani, atât el cât şi Ileana Ciuculete au fentat moartea, tot într-un accident rutier!

Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete, la un pas de moarte în 2012

În anul 2012, în primele ore ale zilei de 1 ianuarie, Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete au trecut, efectiv, pe lângă moarte. Cei doi se duceau la o petrecere de Revelion, acolo unde artista trebuia să susţină un recital. În apropierea localităţii Bărcăneşti, un câine a apărut în faţa autoturismului, iar Ileana Ciuculete nu l-a mai putut evita. 

Maşina în care se aflau a fost avariată serios, iar cei doi au sunat de urgenţă la 112. Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete au primit de la patronul unui service la care lăsaseră maşina un alt autoturism pentru a putea ajunge la petrecerea de Revelion. 

"Bine că nu a păţit nimic niciunul dintre noi, că am auzit tot felul de poveşti, că am fost grav răniţi, ceea ce e fals. Ne-a ieşit în cale un câine de talia unui dog german. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nu am putut evita incidentul", spunea Cornel Galeş la acea vreme.

Cornel Galeş a murit la 57 de ani, într-un accident de maşină produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Spania. Bărbatul a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete care s-a stins din viaţă în anul 2017, la vârsta de 64 de ani, din cauza cirozei hepatice. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro