Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș nu va putea fi adus acasă? Nașa Doina: "Nu știu dacă Viviana va dori să plătească atât de mult"

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș nu va putea fi adus acasă? Nașa Doina: "Nu știu dacă Viviana va dori să plătească atât de mult" © Arhiva

Blonda Vivi a început deja demersurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Fosta iubită s-a lovit de multe impedimente, printre care și de faptul că nu este rudă de sânge și nu se știe exact dacă poate duce treaba până la final.

Cornel Galeș a murit fulgerător, la doi ani de când s-a stins din viață și soția lui mult iubită, Ileana Ciuculete. Bărbatul a murit într-un accident de circulație petrecut în regiunea Torrent, Valencia, Spania. Există o posibilitate destul de mare ca trupul neînsuflețit al fostului soț al artistei să rămână în Spania, potrivit spuselor nașei sale de cununie, Doina Belu. "Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât.", a declarat Doina Belu, potrivit Wowbiz.ro.

Nașa Doina: "A simțit că îl cheamă lângă ea"

Apropiații lui Cornel Galeș vor ca bărbatului să îi fie respectată dorința de a fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete, el având deja loc de veci lângă artistă. Totodată, el are trecut și numele pe piatra funerară. Doina Belu a mai dezvăluit că Galeș își dorea să se ducă alături de Ileana Ciuculete, ba chiar a simțit că artista îl cheamă la ea.

"O să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea", a mai spus nașa de cununie a lui Cornel Galeș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro