Ultima dorință a lui Cornel Galeș, spusă de nașa de cununie. Îngropat lângă Ileana Ciuculete? "Asta și-a dorit! Are loc lângă ea!”

+3 click pentru
galerie

Ultima dorință a lui Cronel Galeș, spusă de nașa de cununie. Îngropat lânga Ileana Ciuculete? "Asta și-a dorit! Are loc lângă ea!" © arhiva

Vestea șoc că fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață în urma unui accident tragic a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați. În urmă cu ceva timp, bărbatul s-a pregătit pentru trecerea în neființă, neștiind că totul se va întâmpla atât de repede. Nașa acestuia, Doina Belu a mărturisit cu durere în suflet despre ce a făcut

Șocant sau nu, Cornel Galeș s-a pregătit intens pentru momentul în care va trece în neființă. Bărbatul a suferit foarte mult după ce Ileana Ciuculete, soția acestuia, s-a stins din viață fulgerător în urma unei boli grave de care suferea. Pentru ca iubit-o foarte mult, acesta a decis că trebuie să îi fie alături și după moartea. La ceva timp după ce a condus-o la groapă, Cornel Galeș a cumpărat un loc de veci chiar lângă cel al Ilenei.. 

Ca o premoniție, Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș a mărturisit că după ce și-a cumpărat locul de veci, bărbatul a plantat mai mulți copaci, a pus flori, însă toate s-au uscat și nimic nu s-a prins. Atunci, acesta i-a făcut o dezvăluire șocantă nașei sale: ”El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: <<astea nu se prind pentru că eu aici trebuie să vin>>” , a afirmat aceasta în direct la Agenția Vip.

Totuși, părintele spiritual al lui Cornel Gales nu știe exact dacă bărbatul va fi îngropat după cum i-a fost dorință, dar după tot ce a făcut Cornel înainte să moară, este posibil ca locul în care își va dormi somnul de veci să fie chiar lângă soția sa, Ileana Ciuculete. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro