Cum încearcă Cristina Ţopescu să-şi revină după moartea tatălui. "M-a făcut să mă simt fericită"

+3 click pentru
galerie

Cristina Ţopescu, relaţie formidabilă cu tatăl său, Cristian Ţopescu © Facebook

În câteva zile se împlineşte o lună de când marele comentator sportiv, Cristian Ţopescu, a plecat în lumea celor drepţi. Marele jurnalist a lăsat multă durere în urma sa, iar cea mai afectată persoană a fost fiica sa, Cristina Ţopescu, cu care a avut o legătură extrem de specială.

Cristina Ţopescu suferă după pierderea tatălui său, dar ştie că trebuie să-şi revină. Cristina Ţopescu încearcă să găsească fericirea şi să revină aşa cum era înainte în lucrurile importante din  jurul său. Pe lângă familie, care o susţine necondiţionat, Cristina Ţopescu regăseşte bucuria tot în aspectele legate de marea pasiune a tatălui său - sportul.

Cristina Ţopescu a reuşit să zâmbească din nou odată cu victoria superbă a Simonei Halep la Roland Garros, acolo unde sportiva a câştigat pentru prima dată în carieră un titlu de Grand Slam. Cristina Ţopescu şi-a adus aminte încă o dată de felul în care tatăl său comenta fiecare meci şi a ţinut să amintească trăirile sale odată cu victoria Simonei Halep.

"Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul", a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

Cristian Ţopescu a murit pe 15 mai

Cristian Ţopescu a murit pe 15 mai, la ora 16, la spitalul Elias din Capitală, după ce fusese internat din cauza problemelor grave de sănătate. Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, a murit la vârsta de 81 ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro