Cum încearcă Victor Slav să îşi ascundă noua pasiune! Cine este femeia pe care o urmăreşte secundă de secundă / VIDEO EXCLUSIV

+4 click pentru
galerie

Cum încearcă Victor Slav să îşi ascundă noua pasiune! Cine este femeia pe care o urmăreşte secundă de secundă / VIDEO EXCLUSIV © Instagram

Am aflat cine este "noua pasiune" a lui Victor Slav! Există o femeie pe care o urmăreşte secundă de secundă, iar noi l-am prins în fapt. Degeaba a-ncercat să o întoarcă acum, dovada e dovadă! 

Victor Slav a făcut o pasiune pentru o sexy mămică în vârstă de 22 de ani. Cristina este foarte cunoscută pe reţelele de socializare datorită fotografiilor pe care le publică foarte des, în care apare în ipostaze indecente. 

Dacă recent Victor Slav a început să o urmărească pe cunoscuta Cristina, imediat după ce s-a aflat, a încercat să ascundă totul şi şi-a luat "follow-ul" înapoi. Prea târziu! Acum, a redus din nou numărul celor pe care îl urmăreşte, însă totul a fost salvat. Fostul Biancăi Drăguşanu îi făcuse loc tinerei între cei 30 şi ceva de oameni pe care îi urmăreşte pe Instagram. Puţini, nu? E clar că vedea absolut toate fotografiile pe care Cristina le posta. Menţionăm că este foarte activă în mediul online! 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro