Adevărul despre Victor Slav şi iubită. De ce nu a fost la ziua ei. Ce se întâmplă între cei doi. Informaţii exclusive!

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre Victor Slav şi iubită. De ce nu a fost la ziua ei. Ce se întâmplă între cei doi. Informaţii exclusive! © Foto: Instagram

Avem informaţii bombă despre Victor Slav şi Raluca Bombardiera. După ce Victor Slav a negat cu vehemenţă despărţirea de iubită, ba chiar subliniind faptul că între ei lucrurile merg ca "pe roate", noi am aflat că lucrurile nu ar fi chiar aşa.

Spynews.ro a aflat, ca de fiecare dată, informaţii bombă despre relaţia celor doi. Astfel că, ce credeţi? Deşi Victor Slav ridica în slăvi relaţia cu Raluca Bombardiera, spunând că totul merge ca "pe roate" între ei, sursele noastre bine informate spun, însă, altceva.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, Raluca Bombardiera şi-a sărbătorit ziua de naştere, de la care a lipsit, ghiciţi cine. Exact. Tocmai iubitul ei, Victor Slav. Dar asta nu e tot, pentru că bomba abia acum urmează.

CITESTE SI: Prima reacţie a Ralucăi "Bombardiera", după ce s-a aflat de despărţirea dintre ea şi Victor Slav

Victor Slav nu a mers la petrecerea dată de Bombardiera în cinstea zilei sale de naştere, însă, în schimb, a ales să petreacă la ziua de naştere a unui prieten. Victor Slav şi-a făcut însă datoria şi i-a trimis un buchet de flori iubitei sale. De fapt, iubitei sau fostei? Oare ce se întâmplă între cei doi? Pentru că la cum au decurs lucrurile noi nu prea credem că lucrurile merg ca "pe roate" între ei.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro