Cum își protejează Jojo familia de coronavirus. „Încercăm să nu intrăm în panică”

+3 click pentru
galerie

Cum își protejează Jojo familia de coronavirus. „Încercăm să nu intrăm în panică” © Instagram

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. Vedete sunt extrem de atașate de copiii lor, drept pentru care fac orice pentru a-i ști în siguranță. Iată ce decizie au luat cei doi în legătură cu familia lor, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Virusul ucigaș din China provoacă din ce în ce mai multă teamă în rândul oamenilor. Deși tratează subiectul cu seriozitate, în ceea ce o privește pe Jojo, actrița vrea să dea dovadă de mult calm și să privească situația cu înțelepciune. 

Jojo le-a povestit admiratorilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că ea și membrii familiei sale vor sta în această perioadă acasă. În același timp, artista le-a transmis internauților că toate spectacolele în care era inclusă au fost suspendate.

„O să stăm pe acasă. Spectacolele s-au suspendat toate. Încercăm să nu intrăm în panică și să ne vedem de viață așa cum am făcut-o până acum. Dacă se poate spune asta având în vedere tot ceea ce se întâmplă și ce se vehiculează în jur. Vă îmbrățișez și vă doresc să fiți în primul rând sănătoși!”, a scris Jojo pe contul său de Instagram.

Jojo, despre durerea sfâșietoare de la început de an

Jojo a trecut prin clipe grele în urmă cu puțin timp. Două dintre fiinţele la care a ținut foarte mult au încetat din viaţă. Este vorba despre una dintre pisicile şi patrupedul familiei.

''Pe Sfantu’, din păcate, l-am pierdut la finalul anului trecut. A fost dureros, însă viața nu înseamnă numai drum lin de fiecară dată. Nu v-am spus atunci pentru că nu am vrut să vă dau o veste atât de sensibilă de Sărbători. La începutul anului l-am pierdut și pe Penn, ciobănescul nostru scump care ne-a păzit și îngrijit până în ultima clipă. Animăluțele astea fac parte din familia noastră și înseamnă enorm pentru noi. Sfantu’ și Penn rămâneți pentru totdeauna în inimile și amintirea noastră. Va iubim!'', a scris Jojo pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro