Cum le afectează pe vedetele din România criza coronavirusului

Cum le afectează pe vedetele din România criza coronavirusului © Instagram

Pandemia de coronavirus a provocat isterie în toată lumea. Nici vedetele de la noi nu se arată mai curajoase în legătură cu Covid-19, lucru de înțeles, pentru că nimic nu este mai presus decât sănătatea. Iată cum au fost acestea afectate apariția crizei virusului ucigaș din China.

Rând pe rând, vedetele din România și-au anunțat fanii că au luat decizii drastice, ținând cont de situația extrem de dificilă prin care trecem. Deși nu mai sunt la fel de active fizic în ceea ce privește viața profesioanlă, starurile din țara noastră continuă să păstreze o legătură foarte strânsă cu fanii lor.

Majoritatea vedetelor de la noi vorbesc zi de zi cu admiratorii lor prin intermediul rețelelor de socializare. Acestea îi țin la curent cu orice ce întâmplă în viața lor, oferindu-le în același timp sfaturi utile pe care să le urmeze în această pandemie. Multe dintre ele le-au dezvăluit fanilor că au decis să stea o perioadă acasă, pentru a se ști în acest fel în siguranță. Atât pe ele, cât și pe familiilor lor.

Printre vedetele care au făcut acest anunț se numără Giulia Anghelescu. Frumoasa cântăreață le-a spus internauților în urmă cu puțin timp că va rămâne în locuința sa alături de cei dragi. În același timp, artista le-a sugerat acestora să aibă grijă la alimentație și igienă.

„Noi stăm acasă, ne jucăm, învățăm și căutăm tot felul de activități educative pe care să le facem împreună. Spălați-vă pe mâini cât mai des, mâncați fructe și legume pentru a vă crește imunitatea și pe cât posibil evitați locurile aglomerate”, a scris Giulia pe Instagram.

O altă vedete este Carmen Brumă. Coronavirusul i-a afectat cariera, deoarece chiar ea a susținut că de teama virusului nu va mai fi prezentă nici măcar la emisiuni.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au invitat zilele acestea la diverse emisiuni de televiziune! Am decis să fiu nu prezentă  fizic, ci doar prin telefon sau Skype. Mulțumesc pentru înțelegere”, a anunțat Carmen Brumă.

Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău au luat și ele măsuri în ceea ce privește coronavirusul. Cele două artiste au anunțat că vor rămâne mai mult acasă. Frumoasa manelistă a mărturisit că nu va mai fi prezentă la evenimente sau spectacole.

Andreea Bălan, Gabriela Cristea, Anda Adam și Andreea Bănică au luat această hotărâre în special pentru sănătatea copiilor lor. Cea din urmă a mărturisit că fiica sa nu mai merge la școală și învață de acasă.

Pe lângă vedetele menționate anterior și Ana Baniciu, Dana Rogoz, Nicole Cherry, Delia, Misha și multe altele au fost afectate din punct de vedere profesional.

Nicole Cherry a declarat în urmă cu puțin timp că se va retrage la casa de la țară alături de iubitul său, Delia a susținut că a fost nevoită să-și anuleze multe vacanțe, iar Gabriela Cristea a fost nevoită să-i anuleze ruperea turtei lui Iris.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro