Giulia, măsuri radicale în plină pandemie de coronavirus: „Această vacanță a copiilor nu e prilej pentru a ieși cu ei la mall”

+3 click pentru
galerie

Giulia, măsuri radicale în plină pandemie de coronavirus: „Această vacanță a copiilor nu e prilej pentru a ieși cu ei la mall” © Instagram

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața are o familie minunată, formată dintr-un soț iubitor și doi copii superbi. Vedeta a luat în serios pandemia de coronavirus și a luat deja câteva măsuri de precauție.

Giulia Anghelescu este o mamă iubitoare și o soție perfectă, care ar face orice pentru familia ei. Așadar, sănătatea sa și a persoanelor dragi este mereu pusă pe primul plan. De aceea, cântăreață nu se supune niciunui risc atunci când este vorba despre ea și persoanele apropiate. În plină pandemie de coronavirus, artista și soțul său au decis împreună că este nevoie să facă niște schimbări în legătură cu activitățile lor obișnuite.

Cântăreața le-a povestit fanilor că a decis să rămână acasă, alături de familie, iar din punctul ei de vedere, cel mai important lucru în această situație este igiena. Giulia și-a sfătuit fanii să nu se panicheze, ci să își ia măsuri de preacuție, spălându-și mâinie și având grijă la alimentație.

„Cred că cel mai important în această perioadă este să ne purtam responsabil și să rămânem calmi. Panica nu ne ajută cu nimic. Trebuie să înțelegem că această “vacanță” neașteptată a copiilor nu e prilej pentru a ieși cu ei la mall sau la locurile de joacă. Noi stăm acasă, ne jucăm, învățăm și căutăm tot felul de activități educative pe care să le facem împreună. Spălați-vă pe mâini cât mai des, mâncați fructe și legume pentru a vă crește imunitatea și pe cât posibil evitați locurile aglomerate”, a scris Giulia pe Instagram.

În continuare, Giulia Anghelescu a susținut că omenii ar trebui să fie mult mai conștienți și uniți pentru că o astfel de situație trebuie luată foarte în serios.

„Vom trece peste această perioadă dacă înțelegem că prevenția este cea mai importantă în acest moment și dacă încetăm să ne mai gândim că “nouă nu ni se poate întampla”. Acum e momentul să fim uniți și să ne gândim că e o situație pe care trebuie sa o tratăm cu maximă seriozitate!”, a mai scris vedeta pe rețeaua socială.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro