FOTO / Giulia Anghelescu, probleme de sănătate: "Cred că mi-am ales cea mai proastă perioadă"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Giulia Anghelescu, probleme de sănătate: "Cred că mi-am ales cea mai proastă perioadă" © Instagram

Giulia Anghelescu le-a dat motive de îngrijorare fanilor. Vedeta le-a mărturisit acestora că se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care nu a mai putut să fie prezentă la câteva evenimente importante.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din ţara noastră. Aşadar, nu este de mirare că vedeta are mii de fani ce o urmăresc pe reţelele sociale. Atunci nu este prezentă la evenimente, frumoasa cântăreaţă le povesteşte admiratorilor despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei prin mediul virtual, lucru pe care l-a făcut şi de această dată, atunci când le-a mărturisit că s-a îmbolnăvit.

De curând, artista şi-a întristat fanii cu o veste rea. Giulia s-a ales cu o răceală urâtă. Pentru ca situaţia să nu se înrăutăţească, vedeta bea foarte multe ceaiuri şi poartă şi o mască de protecţie, chiar dacă, aşa cum susţine cântăreaţa, oamenii se uită destul de ciudat la ea.

"Concluzia este: cred că mi-am ales cea mai proastă perioadă să răcesc. (...) Dar am ieşit să îmi cumpăr nişte ceai, că am băut ceai continuu. E ok, sunt bine. Am şi mască (...) care este foarte cool, doar că lumea se uită foarte dubios la mine. E ok", a povestit Giulia pe contul său de Instagram.

Giulia Anghelescu, la 30 de zile după ce şi-a pus silicoane

Nu de mult timp, Giulia Anghelescu a hotărât să facă o schimbare în viaţa sa, în ceea ce priveşte aspectul fizic. Vedeta şi-a mărit bustul, decizie de care este foarte mulţumită, mai ales că după 30 de zile de la intervenţie, artista se simte foarte bine.

"Au trecut 30 de zile de la intervenţie şi sunt cea mai fericităăăăă... pe lângă faptul că totul decurge perfect în ceea ce priveşte recuperarea, de astăzi am voie să dorm pe-o parte 😂! Minunat început de săptămână! Mulţumesc pentru tot! 🔥🔥🔥", a scris Giulia pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro