Giulia Anghelescu, mărturisire după o lună de când şi-a pus silicoane. Cum se simte vedeta în urma operaţiei la sâni

+3 click pentru
galerie

Giulia Anghelescu, mărturisire după o lună de când şi-a pus silicoane. Cum se simte vedeta în urma operaţiei la sâni © Instagram

Giulia Angehelescu şi-a văzut visul împlinit. Deşi are un trup perfect, de curând, vedeta şi-a anunţat fanii că a luat o decizie la care se gândea de mult timp, aceea de a-şi mări sânii. Frumoasa cântăreaţă continuă să îşi ţină fanii la curent cu acest lucru, aşa cum le-a promis, iar astăzi a povestit despre cum arată lucrurile în urma intervenţiei chirurgicale.

Deşi este mamă, la 35 de ani, Giulia Anghelescu este într-o formă de zile mari. Vedeta se poate mândri cu trupul său, având o siluetă care stârneşte atât admiraţie în rândul bărbaţilor, cât şi invidie în rândul femeilor. Nu este de mirare, la cât de bine arată artista. Recent, cântăreaţa a hotărât să îşi facă o intervenţie la nivelul sânilor, decizie de care este în continuare foarte mulţumită.

De-a lungul carierei sale, Giulia Anghelescu a demonstrat că este o femeie foarte asumată, spunând de fiecare dată lucrurilor pe nume. La fel s-a întâmplat şi în cazul intervenţiilor chirurgicale la care a apelat, pentru a-şi face diferite modificări la nivelul înfăţişării. Aşadar, vedeta a fost la fel de transparentă şi când a venit vorba despre noua sa operaţie, cea de la nivelul sânilor. Artista le-a dat această veste fanilor pe reţelele de socializare şi tot aici le-a povestit că se simte extrem de bine, la 30 de zile după ce a trecut pragul medicului estetician

Potrivit spuselor sale, Giulia este foarte fericită, deoarece de acum poate dormi şi pe o parte. Astfel, recuperarea decurge extrem de bine, iar această veste i-a înseninat toată săptămâna.

"Au trecut 30 de zile de la intervenţie şi sunt cea mai fericităăăăă... pe lângă faptul că totul decurge perfect în ceea ce priveşte recuperarea, de astăzi am voie să dorm pe-o parte 😂! Minunat început de săptămână! Mulţumesc pentru tot! 🔥🔥🔥", a scris Giulia pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro