FOTO / Giulia Anghelescu, aşa cum n-ai mai văzut-o. Cum arată vedeta fără nicio urmă de machiaj

+3 click pentru
galerie

FOTO / Giulia Anghelescu, aşa cum n-ai mai văzut-o. Cum arată vedeta fără nicio urmă de machiaj © Instagram

Face ce face şi reuşeşte să surprindă mereu! Fie că este vorba despre vocea sa inconfundabilă, fie despre stilul său excentric, Giulia Anghelescu se poziţionează mereu în centrul atenţiei. De această dată, celebra cântăreaţă şi-a lăsat toţi admiratorii cu gura căscată, afişându-şi frumuseţea naturală.

Giulia Anghelescu a demonstrat de-a lungul carierei sale că este o femeie asumată, lipsită de ihibiţii. Indiferent că este vorba despre stilul vestimentar sau de un look inedit, vedeta reuşeşte de fiecare dată să surprindă. Deşi o vedeţi mereu machiată, artista le-a arătat fanilor că nu are nicio problemă în a se înfăţişa cu tenul complet natural, fără nicio urmă de produs cosmetic.

Recent, Giulia le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele de socializare o imagine în care este mai naturală ca oricând. Aceştia au rămas impresionaţi de frumuseţea ei, deoarece, şi fără machiaj, vedeta arată la fel de bine. La 35 de ani, artista arată ca o adolescentă, având un ten neted şi lipsit de imperfecţiuni, cu nişte trăsături superbe.

Giulia Anghelescu și-a pus silicoane

Giulia a apelat la diferite intervenţii chirurgicale de-a lungul vieţii. Cea mai recentă transformare a sa a fost la nivelul sânilor, artista alegând să-şi pună silicoane.

"Cel mai bun doctor și cel mai fericit pacient! Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt doarte fericită și extrem de recunoscătoare", a scris ea pe contul de Instagram, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro