Cum o "arde" Brigitte Năstase în vacanţă cu noul iubit, în plin scandal cu Ilie Năstase

+4 click pentru
galerie

Brigitte şi Ilie Năstase © Facebook

Aflată în plin proces de divorț cu Ilie Năstase, Brigitte Năstase a anunțat că a început o altă relaţie şi pentru a celebra iubirea dintre ea şi noul partener, bruneta şi "iubi" au plecat în vacanţă în Antalya.

Brigitte Năstase şi noul iubit se află în Antalya unde profită din plin de temperaturile ridicate. Totodată, bruneta şi noul partener aleg să se distreze în cluburi dedicate exclusiv adulţilor, acolo unde au loc show-uri incendiare, aşa încât doar persoanele cu vârsta de peste 16 ani sunt acceptate.

Brigitte Năstase pare că vrea să îi ia minţile noului partener căci în vacanţa exotică petrecută în doi, adoptă look-uri extrem de sexy şi de provocatoare, aşa încât partenerul ei cu siguranţă nu mai are ochi pentru alte femei.

Dar, în ciuda faptului că se află înconjurată de iubire, într-un loc absolut minunat, alături de noul iubit pe care alege să îl ține deocamdată ascuns, relaţia dintre Brigitte Năstase şi soţul ei nu este deloc una paşnică.

Brigitte Năstase îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat pe geamul locuinței sale din Pipera și că i-a furat mai multe genți cu haine. Şi, deși a fost inițial evaziv, fostul tenismen și-a recunoscut fapta şi a mărturisit că a mers în casa brunetei pentru a îi lua înapoi lucrurile pe care chiar el i le-a dăruit. 

"Eu am intrat în casa mea, pe care i-am cumpărat-o eu. Nu este vreo plângere la poliție din partea nimănui, așa cum se zice. Știu că plângerea se face în scris, ea este plecată acum în Turcia, cu altul, deci nu are cum să facă acest lucru. Nu am mai vorbit deloc cu ea, după cele întâmplate. Eu m-am dus în casă să îi iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumpărat, nu altceva: gențile, parfumurile, toate alea eu i le-am cumpărat. Mă pregătesc să plec zece zile în Italia, pentru că am treabă, ăsta este concediul meu. Nu știu dacă mai există vreo cale de împăcare cu Brigitte, nu știu ce să zic, nu mai înțeleg nimic, nici pe Brigitte nu o înțeleg. Menajera de ce să se sperie? Mă cunoștea, eu veneam în fiecare seară pe acolo”, a declarat Ilie Năstase, conform Click.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, la cuțite din cauza unor bunuri

Brigitte Năstase a sunat la 112 pentru a raporta că Ilie Năstase a intrat pe geamul casei sale din Pipera și că i-a furat mai multe genți cu haine.

„Pentru că astăzi în presă au apărut foarte multe versiuni a incidentului petrecut în casa mea din Pipera, doresc să dau următoarele lămuriri: Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuinţa proprie dobândită după semnarea partajului şi care îmi aparţine exclusiv, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seamă că din punctul dânsului de vedere, valoarea relaţiei noastre a constat în nouă perechi de pantofi, 4 genţi foarte renumite şi câteva tablouri cu semnătură. Ceea ce mi se pare de neiertat şi nu pot admite, este faptul că o femeie de 50 de ani, a fost terorizată şi a îndurat un adevărat calvar psihic, această suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenţia echipajului de urgenţă. Faptul că în lipsă mea ( eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă sărindu-se gardul şi apoi pe geam, este şocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărţit cele mai frumoase momente timp de 7 ani 😕”, a scris Brigitte Năstase pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro