Ilie Năstase, după ce a fost acuzat de Brigitte că i-a furat din casă: „M-am dus să-i iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumpărat”

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase © Hepta

Continuă războiul dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, care este acuzat că a intrat pe geamul locuinței brunetei și că i-a furat mai multe genți cu haine. Deși a fost inițial evaziv, iată că fostul tenismen și-a recunoscut, totuși, fapta.

Chiar și așa, Ilie Năstase nu pare să regrete nimic. Sportivul susține că n-a făcut decât să intre în „casa lui” și să își ia înapoi mai multe bunuri pe care i le cumpărase soției sale.

„Eu am intrat în casa mea, pe care i-am cumpărat-o eu. Nu este vreo plângere la poliție din partea nimănui, așa cum se zice. Știu că plângerea se face în scris, ea este plecată acum în Turcia, cu altul, deci nu are cum să facă acest lucru. Nu am mai vorbit deloc cu ea, după cele întâmplate. Eu m-am dus în casă să îi iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumpărat, nu altceva: gențile, parfumurile, toate alea eu i le-am cumpărat. Mă pregătesc să plec zece zile în Italia, pentru că am treabă, ăsta este concediul meu.

Nu știu dacă mai există vreo cale de împăcare cu Brigitte, nu știu ce să zic, nu mai înțeleg nimic, nici pe Brigitte nu o înțeleg. Menajera de ce să se sperie? Mă cunoștea, eu veneam în fiecare seară pe acolo”, a declarat Ilie Năstase, conform Click!

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, la cuțite din cauza unor bunuri

Ieri, Brigitte Sfăt a sunat la 112 pentru a raporta că Ilie Năstase a intrat pe geamul casei sale din Pipera și că i-a furat mai multe genți cu haine. În tot acest timp, Brigitte Sfăt se află în vacanță în Turcia, alături de noul iubit, pe care îl ține ascuns.

Pe rețelele de socializare, Brigitte Sfăt a lămurit care sunt bunurile ce i-au fost luate.

„Pentru că astăzi în presă au apărut foarte multe versiuni a incidentului petrecut în casa mea din Pipera, doresc să dau următoarele lămuriri: Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuinţa proprie dobândită după semnarea partajului şi care îmi aparţine exclusiv, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seamă că din punctul dânsului de vedere, valoarea relaţiei noastre a constat în nouă perechi de pantofi, 4 genţi foarte renumite şi câteva tablouri cu semnătură. Ceea ce mi se pare de neiertat şi nu pot admite, este faptul că o femeie de 50 de ani, a fost terorizată şi a îndurat un adevărat calvar psihic, această suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenţia echipajului de urgenţă. Faptul că în lipsă mea ( eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă sărindu-se gardul şi apoi pe geam, este şocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărţit cele mai frumoase momente timp de 7 ani 😕”, a scris Brigitte Năstase pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro