Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen de la Sălciua. Sigur nu știai asta!

+3 click pentru
galerie

Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen de la Sălciua. Sigur nu știai asta! © Instagram

Carmen de la Sălciua este numele care apare pe buzele tuturor în ultima perioadă. Manelista scoate hit după hit și reușește mereu, într-un fel sau altul să se situeze pe primele locuri în trending.

După împăcarea cu Culiță Sterp i-a mers și mai bine pe plan profesionat. Coincidență sau nu, cei doi fac milioane în fiecare seară în urma concertelor pe care le susțin împreună. Sigur te-ai întrebat măcar o dată cum o cheamă pe artistă în buletin. Ei bine, înainte de a divorțat de Culiță Sterp o chema Carmen Maria Sterp, iar acum a revenit la numele "de domnișoară": Racolța

S-au împăcat la câteva luni de la divorț

Au surprins pe toată lumea când au anunțat că divorțează, însă șocul a fost și mai mare atunci când s-au împăcat. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au îngropat securea războiului și își trăiesc în continuare povestea de dragoste, indiferent ce ar spune răutăcioșii.

"​Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", scria Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro