Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen de la Sălciua. Sigur nu știai asta!

+3 click pentru
galerie

Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen de la Sălciua. Sigur nu știai asta! © Instagram

Carmen de la Sălciua este numele care apare pe buzele tuturor în ultima perioadă. Manelista scoate hit după hit și reușește mereu, într-un fel sau altul să se situeze pe primele locuri în trending.

După împăcarea cu Culiță Sterp i-a mers și mai bine pe plan profesionat. Coincidență sau nu, cei doi fac milioane în fiecare seară în urma concertelor pe care le susțin împreună. Sigur te-ai întrebat măcar o dată cum o cheamă pe artistă în buletin. Ei bine, înainte de a divorțat de Culiță Sterp o chema Carmen Maria Sterp, iar acum a revenit la numele "de domnișoară": Racolța

S-au împăcat la câteva luni de la divorț

Au surprins pe toată lumea când au anunțat că divorțează, însă șocul a fost și mai mare atunci când s-au împăcat. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au îngropat securea războiului și își trăiesc în continuare povestea de dragoste, indiferent ce ar spune răutăcioșii.

"​Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", scria Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro