Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste separarea de George Burcea: ”Unii oameni sabotează relații de iubire”

+3 click pentru
galerie

Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste separarea de George Burcea: ”Unii oameni sabotează relații de iubire” © arhiva

Andreea Bălan va divorța în curând de George Burcea, iar în aceste momente trece printr-o perioadă dificilă în viața sa. Artista încearcă să fie puternică pentru a depăși acest prag.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat, iar în curând vor ajunge la divorț. Cei doi nu au reușit să ajungă la un numitor comun, iar acum o vor lua pe drumuri separate. 

Vedeta trece printr-o perioadă dificilă în viața sa, iar acesta încearcă să depășească cumva momentele grele. Recent, cântăreața a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care le-a spus admiratorilor cum reușește ea să înteleagă anumite lucruri și care este rezolvarea acestora pentru a nu suferi și mai mult.

”Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilarie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl caram după noi în viață. Este foarte important să realizam că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecand rănile trăite în trecut.
Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.
În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de catre familia în care au crescut.
Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viața în bine”
, a scris artista pe pagina sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro