George Burcea, imagini emoționante cu fiicele sale și ale Andreei Bălan. E mereu alături de ele

+3 click pentru
galerie

George Burcea, imagini emoționante cu fiicele sale și ale Andreei Bălan. E mereu alături de ele © arhiva

George Burcea și Andreea Bălan au pus punct căsniciei de aproape 6 luni și relației de 5 ani. Cei doi vor divorța în curând, iar Andreea va fi cea care va rămâne cu copiii. Astăzi, George Burcea și-a amintit de unul dintre momentele în care a fost alături de fiicele lui.

Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze în curând, iar vedeta va fi cea care va rămâne cu cele două fetițe din relația pe care a avut-o cu actorul. Cei doi formau până nu de mult timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, însă brusc au dat vestea tristă pentru toți fanii.

În luna ianuarie au plecat cu toții în vacanță și nimic nu prevestea că în doar câteva zile de la întoarcerea din Mauritius să anunțe separarea. Atunci aceștia au petrecut alături de fiicele lor, iar astăzi Georgea Burcea și-a emoționant admiratorii cu un filmuleț postat pe pagina sa de socializare.

Actorul a publicat filmulețul în care apar cele două fiice ale sale și ale Andreei Bălan, iar în descrierea postării a menționat că le iubește, chiar dacă mai mulți oameni l-au judecat pentru faptul că și-a părăsit familia. 

”Kiss ya 🍼Luv ya❤️ #MyEllaMaya #MyClaraMaria”, a scris George Burcea

Ce spunea George Burcea despre îndepărtarea de fete

George Burcea a postat în urmă cu mai multe zile un mesaj tranșant pentru toți cei care îl critică pentru că și-a părăsit fetele. Ulterior, mesajul a fost șters.

”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitãțile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.
- Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneți?”
, a fost doar o mică parte din mesajul actorului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro