Cum s-a schimbat viaţa fiicei lui Laurette de când s-a mutat la noua şcoală. "Au fost niște psihologi..."

+3 click pentru
galerie

Cum s-a schimbat viaţa fiicei lui Laurette de când s-a mutat la noua şcoală. "Au fost niște psihologi..." © Instagram

Frumoasa Laurette a trecut prin clipe grele atunci când şi-a văzut fiica traumatizată la şcoală. După ce micuţa Serena şi-a spart un dinte din cauza unui coleg care a împins-o, vedeta a mutat-o la noua şcoală, iar viaţa fetiţei s-a schimbat radical.

Anul trecut, în luna noiembrie, fiica lui Laurette a trecut printr-un episod îngrozitor. Micuţa de doar 8 anişori a fost umilită de unul dintre colegii de şcoală, care după ce a jignit-o şi a împins-o. Dantura fetei a avut de suferit, deoarece, în cădere, Serena şi-a spart dinţişorul din faţă.

Bruneta a decis să se mute cu fiica sa într-o vilă din Pipera şi să o înscrie la o altă şcoală. Acest lucru i-a fost benefic Serenei, deoarece fetiţa se simte foarte bine acum în cercul ei de prieteni.

Din fericire, Serena a reuşit să treacă peste episodul dureros, iar acum se poate concentra pe învăţat. Potrivit spuselor lui Laurette, după ce fiica sa a fost umilită la fosta şcoală, în instituţia de învăţământ au venit nişte psihologi care le-au vorbit elevilor despre situaţii similare.

"Serena e bine acum. Învață la o școală de care sunt foarte mulțumită. Fosta ei învățătoare m-a sunat cât timp Serena a fost în școală, apoi nu a mai dat nici un semn. Am înțeles că după pățania noastră au fost niște psihologi în școală care le-au vorbit copiilor despre bullying", a declarat Laurette pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro