Laurette, schimbare majoră după ce fiica ei a fost umilită la şcoală! Ce se întâmplă acum cu vedeta şi fata sa

+3 click pentru
galerie

Laurette, schimbare majoră după ce fiica ei a fost umilită la şcoală! Ce se întâmplă acum cu vedeta şi fata sa © Instagram

Recent, Laurette a trecut prin clipe grele, văzându-şi fetiţa cum suferă din cauza colegilor de la şcoală. Frumoasa mulatră a luat o decizie radicală după ce Serenei i-a fost spart un dinte, considerând că aşa va fi cel mai bine pentru ele.

Luna trecută, fiica lui Laurette a trecut printr-un episod înfiorător. Aceasta a fost umilită de colegii de şcoală când unul dintre ei i-a spart un dinţişor. Dantura fetei a fost afectată fiind împinsă intenţionat. 

Serena a fost victima bullying-ului din cauza faptului că este mulatră. Nu doar ea, ci şi mama ei au fost batjocorite în perioada copilăriei pentru că pielea lor are o culoare închisă. Laurette nu mai suportă ca istoria să se repete, astfel că a decis să facă o schimbare pentru binele fiicei ei.

"Din păcate, copila mea trăieşte același scenariu pe care şi eu l-am suportat când aveam vârsta ei. Pentru că este de culoare. Pentru că şcoala în care învață NU ia măsuri. Pentru că părintii copiilor care o jignesc si o fac zi de zi iau asta ca pe o normalitate. Pentru că violența este, practic, una din materiile care se “predă” cu brio în școlile din Romania. Joi, fetiței mele i-a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta. Bullyingul repetat la care este supusa Serena de către acest copil a fost tolerat de școala, plângerile mele ai fost considerate “răsfăţ tv”, a scris Laurette.

Ce decizie radicală a luat Laurette

După ce fiica sa a trecut prin mai multe episoade traumatizante, Laurette a hotărât să se mute din Bragadiru, într-o nouă casă, aflată în Pipera. De asemenea, frumoasa mulatră o va muta pe Serena la altă şcoală. Cele două se vor instala în noua locuinţă începând din ianuarie. Aceasta a costat peste 110.000 de euro.

"Mi-am cumpărat o căsuţă aici, însă nu renunţ nici la ideea de a pleca în America. Oricum casa e importantă pentru că pot să o închiriez dacă plec, iar în cazul în care nu m-aş acomoda acolo, vin tot aici. Cred că ne vom muta aici după sărbători. E aproape gata, am aproape tot mobilierul. Sunt foarte fericită în primul rând pentru Serena, pentru că o voi muta de la şcoala aceea unde i s-au petrecut lucruri urâte. Îmi doresc ce este mai bun pentru ea, aşa că pasul ăsta face parte din acele lucruri", a mărturisit frumoasa mulatră pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro