Laurette, apel disperat: "Fetiței mele i-a fost spartă dantura"

+3 click pentru
galerie

Laurette, apel disperat: "Fetiței mele i-a fost spartă dantura" © Facebook

Laurette trece prin clipe grele! Vedeta și-a făcut curaj și a cerut ajutor după câteva zile de când fiica ei a trecut prin clipe de groază la școală. Se pare că Serena este victima bullying-ului și săptămâna trecută a fost bătută de către un coleg.

Serena, fiica lui Laurette, s-a ales cu un dinte spart. Vedeta susține că nu este prima dată când fiica ei este umilită, dar a sperat tot timpul că se vor lua măsuri. Nu s-a întâmplat astăzi, iar tânăra mamă acuză că ea și fiica ei trăiesc aceeași poveste repetitivă doar din cauza faptului că au culoarea pielii mai închisă. 

"Toată copilăria mea, și mai apoi adolescența au fost umbrite de răutatile colegilor de școală legate de culoarea pielii mele. Am sperat că odată cu trecerea la democratie, cu eliberarea de sechelele comuniste, cu deschiderea către Vest, cu evoluția socială, aceste lucruri vor dispărea. Discriminarea rasială în Europa anului 2019 pare scenariu de film. Din pacate, copila mea trăiețte același scenariu pe care ți eu l-am suportat când aveam vârsta ei. Pentru ca este de culoare. Pentru ca scoala în care învață NU ia măsuri. Pentru că părintii copiilor care o jignesc si o fac zi de zi iau asta ca pe o normalitate. Pentru ca violența este, practic, una din materiile care se “ preda” cu brio în școlile din Romania. Joi, fetiței mele i-a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta. Bullyingul repetat la care este supusa Serena de către acest copil a fost tolerat de școala, plângerile mele ai fost considerate “răsfăt tv”, a scris Laurette.

Laurette cere sprijinul Ministrului Învățământului. Vedeta susține că vrea măsuri pentru ca fiica ei să nu mai fie bătută, scuipată sau bajtocorită la școală, acolo unde merge să învețe. 

"Astazi mă văd nevoită să cer public doamnei ministru a Invatamantului să ne facă dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu este un copil educat crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură. Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit doar pentru ca are o alta culoare a pielii", a mai scris Laurette pe rețelele de socializare. 

În urmă cu câteva luni, Laurette intenționa să își ia fiica și să se mute în America. A renunțat la acest gând, a cumpărat o altă casă în apropierea Bucureștiului și își continuă viața aici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro